Neres kreeg geen warm welkom van Casemiro: 'Hij was een beetje boos'

Neres kreeg geen warm welkom van Casemiro: 'Hij was een beetje boos'

29-03-2019 13:55
59

David Neres is dolblij na zijn debuut voor het Braziliaanse elftal. Bij de Seleção was echter één speler iets minder blij toen hij de Ajax-aanvaller tegen het lijf liep: Real Madrid-speler Casemiro.

"Hij was een beetje boos. Hij zei niets, hij keek me alleen aan", lacht de 22-jarige dribbelaar voor de camera van Ajax TV. Neres was zijn landgenoot eerder deze maand de baas in het Champions League-tweeluik tussen de Amsterdammers en Real Madrid.

Wedden

Meer odds

Voor Neres was het desondanks een debuut om niet te vergeten. Hij kwam in de oefeninterland tegen Tsjechië (3-1) een half uur voor tijd in het veld en gaf een assist bij de 2-1 en leidde met een hakbal de derde Braziliaanse treffer in. "Het was een geweldig gevoel, echt ongelooflijk. Het was bizar. Ik kan het niet geloven. Ik denk dat het een droom is."

"In het begin was ik wel nerveus, maar daarna was ik wel op mijn gemak en ging het heel goed", vervolgt Neres, die denkt dat hij zijn naam gevestigd heeft in eigen land. "Ja, ik denk dat iedereen nu wel weet wie ik ben."