Vilhena speculeert over Feyenoord-transfer: 'Speel hier al zeven jaar'

Vilhena speculeert over Feyenoord-transfer: 'Speel hier al zeven jaar'

29-03-2019 16:34
93

Tonny Vilhena (24) denkt dat het na zeven seizoenen in Feyenoord 1 tijd is voor een stap hogerop. De middenvelder zinspeelt op een transfer.

"Ik wil niet zeggen dat het bij Feyenoord nu te makkelijk gaat, maar ik speel al zeven jaar in het eerste en heb het gevoel dat het tijd is voor een stap hogerop en een nieuwe uitdaging", vertelt Vilhena in het Feyenoord Magazine. "Ik hoop dat het in de toekomst kan, maar het gevoel bij een nieuwe club moet goed zijn, want ik heb altijd gezegd dat je een club als Feyenoord niet zomaar verlaat."

Maar Vilhena gaat bij de keuze voor een nieuwe club niet over een nacht ijs. "Het heeft geen zin voor mij om naar een club te gaan waar ik niet pas of waar ik niet aan spelen toekom. Ik wil in elk geval graag in een voetballend team terecht komen."

Vilhena zal moeite hebben om de Feyenoord-deur achter zich dicht te trekken. "Ik denk dat het moeilijk zal zijn, want ik ben al van kleins af aan bij de club. Ik moet alleen ook vooruit denken, dus ook als het zover is, zal Feyenoord een speciaal plekje in mijn hart houden."