'Feyenoord heeft nog steeds een aantal spelers die bepalend zijn'

'Feyenoord heeft nog steeds een aantal spelers die bepalend zijn'

Gepubliceerd: vrijdag 29 maart 2019 om 18:56vr 29-03-2019 om 18:56

Dick Advocaat neemt het zondag met FC Utrecht op tegen Feyenoord. De Rotterdammers spelen niet meer voor de eerste of de tweede plaats, maar het is niet zo dat de Rotterdammers daarom geen gevaar meer zijn voor de rest.

"Feyenoord staat derde, samen met AZ. Zij moeten ook als ze de derde plaats vast willen houden", vertelt Advocaat op de persconferentie. "Wij gaan voor de play-offs om Europees voetbal, zij om zich direct te kwalificeren. Waar de kracht van Feyenoord ligt? Ze hebben nog steeds een aantal spelers die bepalend zijn. Die zullen we het zo moeilijk mogelijk moeten maken."

Utrecht staat zesde met een achterstand van zeven punten op Feyenoord en AZ. Of de derde plek nog mogelijk is? "We bekijken het per wedstrijd. We hebben nog een paar aardige wedstrijden te gaan. Zeven wedstrijden geleden hebben we gezegd dat er een periode kwam waarin we de punten moesten halen."

"We hebben zes wedstrijden niet verloren. Er zijn weinig clubs die dat kunnen zeggen. Dat moet je tot het einde volhouden. Wij zijn niet ontevreden over de manier waarop Utrecht bezig is, zeker niet."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie gaat er zondag winnen?

(898 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws