Update: Voetbal International: Zuidam is kandidaat om Van Geel op te volgen

Update: Voetbal International: Zuidam is kandidaat om Van Geel op te volgen

01-04-2019 19:06 Laatste update: 03-04-2019 14:58
67

Feyenoord hoopt de opvolger van technisch directeur Martin van Geel in de Eredivisie te scouten. Dat stelt Kees Jansma. De FOX Sports-presentator schoof zondagavond aan bij Studio Voetbal en liet weten dat er drie namen op het lijstje van de Rotterdammers prijken.

Ferry de Haan (Excelsior), Joris Mathijsen (Willem II) en Jordy Zuidam (FC Utrecht) zijn volgens Jansma de drie belangrijkste gegadigden. De Haan en Mathijsen hebben een verleden in De Kuip als speler. "De Haan komt uit de Feyenoord-familie, kent het Rotterdamse bedrijfsleven en heeft veel contacten", verklaart Jansma. "Mathijsen heeft op de achtergrond zeer goed werk gedaan bij Willem II."

Het Brabants Dagblad heeft naar aanleiding van de uitlatingen van Jansma navraag gedaan bij de Willem II-directeur, die echter niet bereikbaar bleek. Volgens het medium is het zelfs mogelijk dat Mathijsen bij Willem II samen gaat werken met Van Geel, die tussen 1995 en 2002 al technisch directeur was in Tilburg.

Update 1.4 19:04 uur: Ook Voetbal International meldt dat Jordy Zuidam een kandidaat is om Martin van Geel op te volgen bij Feyenoord. Verslaggever Stef de Bont verwacht echter niet dat Zuidam daadwerkelijk naar Rotterdam-Zuid vertrekt, omdat hij druk bezig is met de scouting, de jeugdopleiding en het eerste van Utrecht.

Lees ook: Feyenoord zoekt Van Geel-opvolger: Rutten, Mathijsen en vijf andere kandidaten