De Ligt haalt weer cover: Bayern verlegt aandacht naar Ziyech, weg naar Barça vrij

De Ligt haalt weer cover: Bayern verlegt aandacht naar Ziyech, weg naar Barça vrij

01-04-2019 07:42 Laatste update: 08:04
37

Matthijs de Ligt heeft opnieuw de voorpagina's in de Spaanse sportpers gehaald. De Ajax-captain prijkt maandagochtend op de cover van Diario Sport, dat beweert dat de weg naar FC Barcelona 'vrij is' voor de centrale verdediger.

Volgens de sportkrant zal FC Barcelona geen last meer hebben van Bayern München. Der Rekordmeister volgde De Ligt eveneens met bovengemiddelde interesse, maar zou zijn vizier nu verschoven hebben naar Hakim Ziyech. Sport schreef woensdag al dat FC Barcelona hoopt op een snel akkoord met De Ligt en Ajax. Het medium benadrukt opnieuw dat de Blaugranas vóór de Champions League-wedstrijden tussen Ajax en Juventus zaken willen doen.

De op handen zijnde transfer van De Ligt houdt de gemoederen al maandenlang bezig in Catalonië. Catalunya Radio opperde afgelopen week dat talenten als Jean-Clair Todibo, Riqui Puig en Oriol Busquets in de deal met Ajax betrokken zouden kunnen worden. Directeur spelersbeleid Marc Overmars bevestigde zondagmiddag voorafgaand aan Ajax-PSV dat de Primera Division-koploper graag meerdere talenten in Amsterdam wil stallen.