Rosario corrigeert: Staande gehouden? Dan lijkt het net alsof zij bovenaan staan

Rosario corrigeert: "Staande gehouden? Dan lijkt het net alsof zij bovenaan staan"

01-04-2019 07:59
93

PSV-middenvelder Pablo Rosario verliet zondagmiddag met opgeheven hoofd het veld van de Johan Cruijff Arena, ondanks de 3-1 nederlaag tegen Ajax. De Eindhovenaren staan nog altijd voor op de grote concurrent, benadrukte Rosario na afloop.

De 22-jarige controleur was dan ook niet teleurgesteld, liet hij desgevraagd weten aan De Telegraaf. "Als je ziet hoe we hebben gespeeld, kan ik onmogelijk teleurgesteld zijn. Ja, natuurlijk, over het resultaat ben ik dat wel. Maar we staan nog gewoon twee punten voor." Rosario was het ook oneens met de suggestie dat PSV zich 'staande had gehouden' in Amsterdam. "Staande gehouden? Dan lijkt het net alsof zij bovenaan staan. Terwijl wij koploper waren en dat nu nog steeds zijn."

PSV kwam in de tweede helft met een man meer te staan en leek erop en erover te kunnen, maar gaf de wedstrijd alsnog uit handen. "Toch had ik ook na die 2-1 het gevoel dat we nog gelijk zouden maken", analyseerde Rosario. "We hebben ook tegen Ajax laten zien waar we toe in staat zijn als team. Ik denk dat we niemand iets kunnen verwijten."

Lees ook: 'Toneelstuk met gierende emoties' in Amsterdam: 'Ajax was in alles veel beter'