Zaakwaarnemer Sinouh bevestigt: Room bezig aan laatste maanden in PSV-dienst

Zaakwaarnemer Sinouh bevestigt: Room bezig aan laatste maanden in PSV-dienst

Gepubliceerd: maandag 1 april 2019 om 17:38ma 01-04-2019 om 17:38

Eloy Room is aan zijn laatste maanden in dienst van PSV bezig. De dertigjarige reservedoelman beschikt over een aflopend contract en PSV heeft besloten om de optie in zijn verbintenis niet te lichten.

Room moest de voorbije twee seizoenen voorrang verlenen aan Jeroen Zoet, in de wetenschap dat Lars Unnerstall na de zomer overkomt van VVV-Venlo. De geboren Nijmegenaar kwam in twee seizoenen tijd tot vijf officiële wedstrijden namens PSV 1 en zal naar alle waarschijnlijkheid op dat aantal blijven steken.

Zijn zaakwaarnemer Khalid Sinouh bevestigt tegenover het Eindhovens Dagblad dat Room 'een nieuwe uitdaging aan wil gaan'. Room zal zich eerst voor honderd procent focussen op de titelstrijd met PSV. "Daarna wil hij graag weer wekelijks spelen", vertelt de Marokkaanse oud-doelman over zijn cliënt.

Waar de toekomst van Room ligt, is vooralsnog niet duidelijk. De international van Curaçao stond voorafgaand aan zijn PSV-periode negen jaar lang bij Vitesse onder contract, hoewel hij in het najaar van 2013 op huurbasis voor Go Ahead Eagles uitkwam.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws