FC Groningen en 'transfervrije' Memisevic om tafel: 'Liefst voor langere tijd'

FC Groningen en 'transfervrije' Memisevic om tafel: 'Liefst voor langere tijd'

02-04-2019 09:40
10

Samir Memisevic en zijn belangenbehartigers gaan deze week om de tafel met FC Groningen, meldt het Dagblad van het Noorden dinsdagochtend. De Noorderlingen besloten onlangs om de optie in het aflopende contract van de 25-jarige Bosniër te lichten, maar Memisevic claimt dat deze contractverlenging niet rechtsgeldig is.

De centrale verdediger meent dat hij deze zomer 'gewoon' transfervrij is en zet in op een lucratieve transfer. "Mijn contract is niet verlengd, voor nu niet. FC Groningen kan daar anders over denken, maar dat laat ik aan mijn zaakwaarnemer en aan Hans Nijland (de scheidend voorzitter, red.) over", liet hij na afloop van de 1-0 nederlaag bij AZ weten aan FOX Sports.

Diezelfde Nijland hoopt echter dat de plooien alsnog gladgestreken kunnen worden. "De insteek van ons is nog steeds om eruit te komen en de optie te lichten. Sterker, het liefst leggen wij Memisevic voor langere tijd vast", laat hij weten aan DvhN.

Memisevic is bezig aan zijn derde seizoen in het groen-wit. De Bosniër speelde 26 van de 27 Eredivisie-wedstrijden dit seizoen tot de laatste minuut uit. Alleen tijdens het thuisduel met VVV-Venlo moest hij verstek laten gaan.