'Heerenveen houdt rekening met dubbel vertrek en denkt aan Heracles-spits'

'Heerenveen houdt rekening met dubbel vertrek en denkt aan Heracles-spits'

03-04-2019 10:07 Laatste update: 10:10
28

SC Heerenveen houdt er ernstig rekening mee dat spits Sam Lammers komende zomer terugkeert naar PSV. In Friesland is Adrian Dalmau een van de genoemde namen om hem eventueel op te volgen.

Dat meldt Voetbal International. Lammers is dit seizoen de spits van sc Heerenveen, maar hij wordt gehuurd van PSV en keert in de zomer in principe terug naar Eindhoven. Verder is er buitenlandse interesse voor Michel Vlap: Anderlecht zou interesse hebben in de aanvallende middenvelder.

Dalmau draait een goed seizoen bij Heracles en was in vijfentwintig competitiewedstrijden al goed voor vijftien goals en vier assists. Hij wordt nu in Friesland genoemd als mogelijke offensieve versterking. Mocht Heerenveen de spits inderdaad binnen willen halen, zal het in de buidel moeten tasten. De Spanjaard staat namelijk nog tot medio 2020 onder contract bij Heracles, dat hem in de zomer van 2018 transfervrij overnam van Villarreal.

Dalmau was dinsdagavond nog trefzeker voor Heracles in de thuiswedstrijd tegen Willem II. Dat mocht overigens niet baten: de Tilburgers wonnen de wedstrijd met 3-4.

Lees ook'Anderlecht klopt aan voor Friese smaakmaker: Heerenveen vraagt 8 miljoen euro'