Mokhtar duikt op in Noorwegen: 'Als je over interesse hoort, google je meer info'

Mokhtar duikt op in Noorwegen: 'Als je over interesse hoort, google je meer info'

03-04-2019 15:14 Laatste update: 15:29
21

Youness Mokhtar heeft een nieuwe club gevonden. De oud-aanvaller van PEC Zwolle en FC Twente is neergestreken bij het Noorse Stabaek Football. Dat meldt de Noorse club via de officiële kanalen.

Mokhtar verhuisde afgelopen zomer transfervrij vanuit Zwolle naar het Turkse Ankaragücü. Daar liet hij na een half jaar al zijn tot medio 2020 doorlopende contract ontbinden. Inmiddels is de aanvaller weer onder de pannen. Mokhtar heeft een contract getekend bij Stabaek.

De 27-jarige Mokhtar werd dinsdag medisch gekeurd en zette laat in de avond zijn handtekening. "De eerste indruk is erg goed. Het is hier wat kouder dan in Nederland, maar het is heel leuk om hier te zijn", aldus de kersverse aanwinst op de website van de club. "Ik ben een technische speler die goed kan dribbelen en heb een goede voorzet. Met mijn dribbels en passes hoop ik veel assists te geven, maar natuurlijk hoop ik zelf ook een paar goals te maken."

Mokhtar deed zelf al wat research naar de club. "Als je over de interesse hoort, ga je naar Google voor meer informatie", legt hij uit. "Stabaek heeft een goede jeugdopleiding en een jong team. Met mijn ervaring denk ik dat ik jonge spelers kan helpen."