LIVE-discussie: NAC vecht voor laatste kans tegen naar goals hunkerend Excelsior

LIVE-discussie: NAC vecht voor laatste kans tegen naar goals hunkerend Excelsior

Gepubliceerd: woensdag 3 april 2019 om 18:57wo 03-04-2019 om 18:57

Laatste update: woensdag 3 april 2019 om 19:03wo 03-04-2019 om 19:03

Excelsior en NAC Breda treffen elkaar woensdag in een onvervalste degradatiekraker. De Rotterdammers hopen in eigen huis afstand te nemen van de rode streep, terwijl de Brabanders voor hun laatste kans strijden.

Bij de Kralingers keert Ali Messaoud terug in de basis. Hij is nog altijd clubtopscorer met zeven goals, maar zat de voorbije twee duels op de bank. Excelsior-trainer Adrie Poldervaart hoopt dat de aanvallende middenvelder een eind kan maken aan de doelpuntloze reeks van vijf wedstrijden. Verder krijgt routinier Mounir El Hamdaoui in de spits de voorkeur boven de IJslander Elías Már Ómarsson.

Bij NAC ontbreekt de geschorste Mounir El Allouchi. Hij wordt vervangen door Gianluca Nijholt. Paolo Fernandes neemt eveneens op de tribune plaats, nadat hij de voorbije week met moeilijkheden in de privé-sfeer kampte. Ook voor winteraankoop Dorian Dervite is wederom geen plaats in de wedstrijdselectie. Dat betekent dat coach Ruud Brood slechts één wijziging doorvoert ten opzichte van het duel met VVV-Venlo.

NAC staat momenteel zeven punten achter op nummer zestien FC Emmen en nummer zeventien De Graafschap. Excelsior heeft weer één punt meer dan die twee ploegen.

De opstellingen

Excelsior: Damen; Horemans, Mattheij, Oude Kotte, Burnet; Schouten, Koolwijk, Messaoud; Edwards, El Hamdaoui, Bruins

NAC Breda: Van Leer; Van Anholt, Koch, Palmer-Brown, Leigh; Kali, Lundqvist, Nijholt; Korte, Te Vrede, Kastaneer

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws