Klaassen doet Stevens pijn met fraai doelpunt, Kluivert belangrijk voor AS Roma

03-04-2019 22:56 Laatste update: 23:57
23

Huub Stevens is opnieuw tegen een nederlaag opgelopen met Schalke 04. De ploeg uit Gelsenkirchen is afgehaakt in de strijd om de DfB Pokal door een 0-2 nederlaag.

Schalke 04 - Werder Bremen
Eerder op de dag plaatste Bayern München zich al voor de halve finales na een knotsgek duel, maar dat lukte Schalke niet. Werder Bremen was de gevaarlijkste ploeg en beloonde zichzelf na 65 minuten spelen. Voormalig Vitesse-aanvaller Milot Rashica zorgde voor de 0-1 en zeven minuten later liet Davy Klaassen de 0-2 aantekenen, waardoor de ploeg van Huub Stevens zich volledig kan focussen op het slot van de competitie.

Paris Saint-Germain - Nantes
De koploper van de Ligue 1 was woensdag veel te sterk voor Nantes. Na een half uur zette Marco Verratti PSG op voorsprong met een droge knal van afstand. In de daaropvolgende minuten werden de bezoekers amper gevaarlijk. Na 66 minuten miste Kylian Mbappé een strafschop maar in de slotfase schoot hij alsnog raak van elf meter. Op dat moment stond Nantes al met tien man door een rode kaart. Dani Alves bepaalde de eindstand in de slotfase op 3-0.

PSG neemt het in de finale van de Coupe de France op tegen Rennes, dat Olympique Lyon versloeg in de halve eindstrijd.

Kluivert belangrijk voor Roma
Justin Kluivert heeft een belangrijk aandeel gehad in het 2-2 gelijkspel van AS Roma tegen Fiorentina. Met twee assists stond hij tweemaal aan de basis van de gelijkmaker. De ploeg uit Rome schiet echter weinig op met het bepaalde punt: AS Roma staat nog altijd achtste, al heeft nummer vijf Atalante net zoveel punten.