'Ik denk dat Feyenoord verder gaat dan alleen een nieuwe technisch directeur'

'Ik denk dat Feyenoord verder gaat dan alleen een nieuwe technisch directeur'

05-04-2019 08:02 Laatste update: 08:17
67

Feyenoord is volop bezig met de zoektocht naar een opvolger voor technisch directeur Martin van Geel. Volgens Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam is er al volop beweging op de achtergrond.

Kees Jansma liet zondagavond bij Studio Voetbal weten dat Ferry de Haan (Excelsior), Jordy Zuidam (FC Utrecht) en Joris Mathijsen (Willem II) drie van de gegadigden zijn. Krabbendam gaat niet op namen in, maar de Feyenoord-watcher laat weten dat er 'op de achtergrond' volop activiteit is. "Er worden natuurlijk gesprekken gevoerd en mensen gepolst", liet hij na Feyenoord-sc Heerenveen (3-0) weten voor de VI-camera.

"Maar ik denk dat het wel verder gaat dan alleen een technisch directeur", vervolgt hij zijn verhaal. "Feyenoord denkt vast wel na om op meerdere posities de structuur te gaan veranderen. Daar hoort dan uiteraard een andere invulling bij van personen." Mogelijk doelt Krabbendam op algemeen directeur Jan de Jong. De Telegraaf meldde donderdag dat er intern wordt getwijfeld aan de voormalig NOS-directeur en dat de Vrienden van Feyenoord een voorkeur hebben voor AZ-collega Robert Eenhoorn.