'Van Bronckhorst had moeten weten dat alles uitkomt in de voetballerij'

'Van Bronckhorst had moeten weten dat alles uitkomt in de voetballerij'

05-04-2019 20:41
29

John de Wolf neemt Steven Berghuis helemaal niets kwalijk. De Feyenoorder kwam negatief in het nieuws vanwege een akkefietje met trainer Giovanni van Bronckhorst, die hij 'verrot gescholden' zou hebben op de training. Berghuis ontkende dat. Wel bevestigde hij dat er iets is gebeurd op de training.

"Het is niet goed gemanaged", zegt De Wolf bij FC Rijnmond. "Ik vind dat Berghuis niets verkeerd heeft gedaan. Hij heeft alles open en eerlijk verteld hoe de situatie was. Hij heeft z'n voeten laten spreken en gister (zondag tegen FC Utrecht, donderdag tegen Heerenveen, red.) ook."

Wedden

Meer odds

"Gio had moeten weten dat alles uitkomt in de voetballerij." Van Bronckhorst wilde zondag niet vertellen waarom Berghuis op de bank was gezet. Achteraf bleek dat het om een incident op de training ging.

Geert Den Ouden denkt niet dat Berghuis zich expres misdraagt omdat Van Bronckhorst aan het einde van het seizoen vertrekt. "Berghuis hoeft toch ook niet te vrezen voor zijn basisplaats? Het is wel zo dat die man een recidivist begint te worden. Vorig seizoen had hij drie á vier rode kaarten kunnen hebben en heeft hij een aantal aanvaringen gehad. Berghuis mag wat dat betreft wel wat aan zichzelf gaan doen."