'Paris Saint-Germain richt vizier op Amsterdam en denkt aan komst Blind'

'Paris Saint-Germain richt vizier op Amsterdam en denkt aan komst Blind'

06-04-2019 20:45 Laatste update: 20:49
111

Paris Saint-Germain heeft het oog laten vallen op Daley Blind. De Franse topclub wil voor volgend seizoen een aantal versterkingen binnenhalen en hoopt op een mix van jong talent en ervaren spelers.

Dat meldt Le Parisien in Frankrijk. Blind komt in aanmerking voor een plekje in het hart van de defensie van PSG. De 29-jarige Ajacied bezit Champions League-ervaring en is daarom interessant voor de club uit Parijs. Ook Matthijs de Ligt blijft een belangrijk doelwit van PSG, al is het nog maar de vraag hoeveel kans de Parijzenaars maken. FC Barcelona lijkt de beste papieren te hebben. 

PSG-trainer wil voor volgend seizoen drie á vier versterkingen en hoopt in ieder geval twee nieuwe middenvelders te contracteren. Thomas Meunier, Julian Draxler, Layvin Kurzawa, Adrien Rabot en Christopher Nkunku komen in aanmerking voor een transfer en daarnaast is het nog niet duidelijk wat er met de routiniers Dani Alves en Gianluigi Buffon gaat gebeuren. David de Gea blijft een optie voor PSG, aldus Le Parisien.

Tuchel hoopte afgelopen winter Idrissa Gueye (Everton) binnen te halen, maar dat lukte niet. De Senegalees blijft echter een optie voor de Duitse trainer, net als Olympique Lyon-middenvelder Tanguy Ndombele en SSC Napoli-speler Allan. Ook Ander Herrera wordt genoemd, al is de Spanjaard geen prioriteit van PSG.