'Als Ajax vertrouwen heeft tegen Juventus, dan kunnen ze alles bereiken'

'Als Ajax vertrouwen heeft tegen Juventus, dan kunnen ze alles bereiken'

06-04-2019 23:15
41

Vurnon Anita geeft hoog op van de kwaliteiten van Alexander Isak. De van Borussia Dortmund gehuurde aanvaller maakte tegen Ajax al zijn elfde doelpunt in elf optredens voor Willem II.

Emile van de Sande
TILBURG

"Je ziet dat hij heel veel potentie heeft", zegt Anita tegen VoetbalPrimeur. "Ook vandaag had hij een paar momenten waarop hij heel snel, heel sterk en heel dreigend was. Het is aan ons om hem te blijven helpen en aan hem om keihard te blijven knokken om het te laten zien. Dan heeft hij een heel mooie toekomst voor zich. Ik denk dat hij wel bij Dortmund uit de voeten kan. Ik denk dat hij er klaar voor is", voorspelt de middenvelder van de Tilburgers.

Anita moest toegeven dat Ajax een maatje te groot was voor zijn ploeg. Woensdag steunt hij zijn oude club weer in het Champions League-duel met Juventus. "Ik support Ajax natuurlijk. Voor het Nederlandse voetbal en omdat ik voor Ajax ben. Ik hoop dat ze een mooi resultaat neerzetten. Het is mogelijk. Als je ziet hoe ze tegen Real Madrid hebben gespeeld, dan denk ik dat Juventus ook weet dat Ajax een heel moeilijke ploeg is. Als ze vertrouwen hebben kunnen ze alles bereiken."

Bekijk hieronder het hele interview met Anita: