Verwondering in Den Haag: 'Dan hadden ze je zeker in het gekkenhuis gestopt'

Verwondering in Den Haag: 'Dan hadden ze je zeker in het gekkenhuis gestopt'

Gepubliceerd: zondag 7 april 2019 om 06:59zo 07-04-2019 om 06:59

Laatste update: zondag 7 april 2019 om 11:55zo 07-04-2019 om 11:55

Tom Beugelsdijk prijst zichzelf gelukkig met Lex Immers als zijn ploeggenoot bij ADO Den Haag. Immers is de laatste weken belangrijk voor de Hagenezen als spits en scoorde ook in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (5-0) weer twee keer.

In de laatste drie Eredivisie-wedstrijden liet Immers vier van zijn zes Eredivisie-treffers noteren. "Hij maakt er gewoon weer twee", geniet Beugelsdijk na in gesprek met Omroep West. "Dat is toch genieten man. Ik word wel een klein beetje verliefd op hem zo. Heerlijk om die gozer in je team te hebben."

De scoringsdrift van Immers en zijn ploeggenoten leverde ADO een eclatante overwinning op tegen FC Utrecht. Daarmee lijkt behoud van het Eredivisie-schap wel zeker voor de ploeg van Fons Groenendijk. "Ik verwacht geen problemen", zegt Beugelsdijk daarover. "Dit is fantastisch, dit is heerlijk."

"Als je dit vooraf had gezegd, hadden ze je in het gekkenhuis gestopt. We wisten dat FC Utrecht goede voetballers heeft, maar we waren zo effectief en speelden heel compact. Iedere speler maakte ook vuile meters voor elkaar. Soms waren we wel slordig, maar dan losten anderen het weer op. Daar heb ik wel van genoten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws