'Real Madrid in de race voor Pogba én De Gea: sterspelers willen weg bij United'

'Real Madrid in de race voor Pogba én De Gea: sterspelers willen weg bij United'

Gepubliceerd: zondag 7 april 2019 om 11:22zo 07-04-2019 om 11:22

Real Madrid heeft Eden Hazard zo goed als binnen en richt zich nu op 'operatie Paul Pogba'. De Franse middenvelder moet na de Belg van Chelsea de tweede topaankoop worden van De Koninklijke, zo schrijven Spaanse en Engelse media zondag.

Marca vermoedt dat een deal voor Pogba een stuk lastiger wordt dan voor Hazard. Manchester United zal er namelijk alles aan doen om zijn sterspeler te behouden. Real Madrid moet met tenminste 120 miljoen euro over de brug komen om hem los te weken op Old Trafford. Een soortgelijk bedrag is volgens The Independent nodig voor Hazard.

Wat in het voordeel van Real pleit is dat Pogba, net als David De Gea en zeven andere spelers in de zomer wil vertrekken bij United. Met dat nieuws pakt The Sunday Times uit. De sterspelers raken steeds gefrustreerder door het feit dat de club de laatste jaren niet mee kan doen om de hoofdprijzen. United dreigt dit seizoen zelfs kwalificatie voor de Champions League mis te lopen.

Het kan niet alleen Pogba, maar ook De Gea in de armen van Real drijven, denkt The Times. Ook Juventus en Paris Saint-Germain zijn geïnteresseerd in de doelman, die over negen maanden al om tafel mag met andere clubs. Pogba ligt nog tot medio 2021 vast. United heeft de optie om die verbintenis met één jaar te verlengen, maar desondanks is het de vraag of hij houdbaar is.

Tot de groep die United overweegt de rug toe te keren behoren ook Romelu Lukaku, Eric Bailly en Ander Herrera en Juan Mata. Het contract van laatstgenoemde loopt af en hij is in gesprek met onder meer FC Barcelona. Herrera is hard op weg naar PSG, terwijl de zaakwaarnemer van Lukaku onlangs al speculeerde over een vertrek.

Lees ookMarca: Real Madrid, Chelsea en Hazard akkoord over langverwachte transfer

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws