Mooi gebaar Bayern München: Robben en Ribéry krijgen afscheidswedstrijd

Mooi gebaar Bayern München: Robben en Ribéry krijgen afscheidswedstrijd

07-04-2019 12:34 Laatste update: 11-04-2019 14:16
21

Bayern München laat Arjen Robben en Franck Ribéry niet onopgemerkt vertrekken. De twee routiniers worden na dit seizoen uitgezwaaid met een afscheidswedstrijd.

Dat bevestigt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge op de Duitse televisie. Robben staat sinds 2009 onder contract bij Bayern München, terwijl Ribéry twee jaar eerder neerstreek aan de Säbener Strasse. De twee aanvallers waren zéér succesvol: samen werden ze zeven keer kampioen van Duitsland en speelden ze twee Champions League-finales (één gewonnen).

Wedden

Meer odds

Robben en Ribéry beschikken allebei over een aflopend contract en zullen Bayern in de zomer verlaten. "Vorig jaar hebben we de contracten van Franck en Arjen verlengd als blijk van waardering", verklaart Rummenigge. "We zullen ze tot de laatste dag van hun contract goed behandelen en beide spelers krijgen volgend seizoen een afscheidswedstrijd."

Robben ontbreekt door blessuretijd al geruime tijd in de selectie van Bayern München. Ribéry deed zaterdag in Der Klassiker tegen Borussia Dortmund (5-0) in de slotfase mee. Door de zege op Dortmund staat Bayern met nog zes speelronden voor de boeg weer bovenaan in Duitsland.