Mea culpa Letschert: 'Mijn gedrag was ontoelaatbaar, ik ga hulp zoeken'

Mea culpa Letschert: 'Mijn gedrag was ontoelaatbaar, ik ga hulp zoeken'

07-04-2019 13:05 Laatste update: 13:13
55

Timo Letschert heeft zich verontschuldigd voor zijn gedrag in de rust van ADO Den Haag - FC Utrecht (5-0). Na een woordenwisseling werd hij gewisseld door trainer Dick Advocaat.

Na afloop liet Advocaat weten dat hij het gedrag van Letschert niet pikt. Zondagochtend kwam de selectie van FC Utrecht bij elkaar en verontschuldigde de verdediger zich bij de stafleden en spelers voor de wijze waarop hij zich heeft gedragen. Dat laat Utrecht weten via de officiële kanalen.

"De stafleden en mijn medespelers heb ik vanmorgen mijn excuses aangeboden voor het feit dat ik in de rust van de wedstrijd tegen ADO Den Haag verbaal veel te ver ben gegaan richting de gehele staf en spelers", aldus Letschert. "Daarmee heb ik de staf en het team benadeeld en de supporters en de club tekortgedaan. Ik besef dat mijn gedrag ontoelaatbaar was en ga hulp zoeken om herhaling te voorkomen."

FC Utrecht heeft nog geen besluit genomen over de straf die Letschert krijgt. Daarover volgt 'in de loop van komende week' meer duidelijkheid.