Bizarre tirade Slutsky over Gözübüyük: Slechtste scheidsrechter ter wereld

Bizarre tirade Slutsky over Gözübüyük: "Slechtste scheidsrechter ter wereld"

Gepubliceerd: zondag 7 april 2019 om 19:22zo 07-04-2019 om 19:22

Vitesse-trainer Leonid Slutsky is razend na het gelijkspel tegen PSV (3-3). Serdar Gözübüyük is volgens hem de slechtste scheidsrechter ter wereld.

Slutsky kon de beslissingen van Gözübüyük geen moment volgen. "Hij gebruikte de VAR niet en maakte drie keer op rij dezelfde fout", aldus de ervaren Rus tegen FOX Sports. "Ik heb het nooit over scheidsrechters, want op het hoogste niveau zijn ze allemaal open, vriendelijk, aardig, maken ze grapjes en schudden ze handen, maar hij doet dat allemaal nooit."

"Hij zegt nooit hallo, nooit doei, schudt nooit mijn hand en antwoordt nooit op mijn vragen. Bijvoorbeeld: waarom gebruikte je de VAR niet. Alsof hij iets persoonlijk tegen mij heeft. "

Slutsky is nog niet klaar met Gözübüyük. "Hij is arrogant en egoïstisch. Hij denkt dat hij God is en dat alle 21.000 mensen voor hem naar het stadion komen. Maar het is niet zíjn wedstrijd, de spelers zijn het belangrijkst. Voor mij is hij de slechtste scheidsrechter ter wereld. In mijn leven heb ik nog nooit zo'n scheidsrechter gezien."

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws