Instagram-account van veelbesproken Scherpen gehackt: 'Vlak voor de wedstrijd'

Instagram-account van veelbesproken Scherpen gehackt: 'Vlak voor de wedstrijd'

08-04-2019 08:15
22

Een vreemde gewaarwording voor Kjell Scherpen, vlak voor FC Emmen - sc Heerenveen (2-0). Het Instagram-account van de negentienjarige doelman is gehackt.

Scherpen kwam zondagmiddag tot die ontdekking. Alle foto's die Scherpen op Instagram heeft gezet, zijn verwijderd. Op de plaats van zijn profielfoto was een zwart logo met de letters A, C en G te zien en de hacker veranderde de naam van het account in Ali Can Gündüz. Inmiddels is het account van Scherpen leeg.

'Beste mensen, vandaag een heerlijke en belangrijke overwinning!', reageert de negentienjarige doelman op zijn Facebook-pagina. 'Helaas werd vlak voor de wedstrijd mijn Instagram account gehackt. Alles wat er nu op geplaatst word komt dus niet van mij. Alvast bedankt.'

Scherpen had ruim 15.000 volgers op Instagram. Nadat er enkele uren een video van Leonardo DiCaprio op het account stond, is er niets meer geplaatst. Ook de video is nu verwijderd. Waarom het account gehackt is, blijft gissen. Scherpen lag de laatste weken onder vuur naar aanleiding van zijn aanstaande Ajax-transfer.