'Als we derde worden sluiten we niet af met goed gevoel, wel een beter gevoel'

'Als we derde worden sluiten we niet af met goed gevoel, wel een beter gevoel'

08-04-2019 08:13
38

Kenneth Vermeer heeft nog geen idee wat de plannen van Feyenoord met hem zijn. De 33-jarige doelman heeft nog een contract tot volgend jaar zomer in Rotterdam-Zuid.

Vermeer staat momenteel weer onder de lat bij Feyenoord, omdat eerste keus Justin Bijlow geblesseerd is. "Ik heb nog niets gehoord, maar ik heb gewoon een doorlopend contract", reageert de ervaren sluitpost in het Algemeen Dagblad. Komend seizoen heeft de club zowel een nieuwe trainer (Jaap Stam, red.) als een nieuwe technisch directeur.

Vermeer beseft dat het weinig zin heeft om in gesprek te gaan met Martin van Geel, die vertrekt. "Er is veel gebeurd. Maar ik maak me niet zo druk, ik heb in mijn loopbaan veel meegemaakt. Laten we gewoon derde worden en daarna verder kijken." Door een 0-3 zege bij VVV-Venlo nam Feyenoord de derde plaats weer over van AZ. "We willen het seizoen afsluiten als derde, meer zit er niet meer in."

"Ik wil niet zeggen dat we dan afsluiten met een goed gevoel. Wel met een beter gevoel dan als het niet zou lukken", aldus Vermeer. "Iedereen weet dat het seizoen niet is gelopen zoals wij hadden gewild. Maar het is voor ons allemaal belangrijk om derde te worden."