Sport: Bayern München en Borussia Dortmund spelen 'Ziyech-Poker'

Sport: Bayern München en Borussia Dortmund spelen 'Ziyech-Poker'

08-04-2019 21:05 Laatste update: 22:29
99

Uit een bericht van het Duitse Sport blijkt dat Borussia Dortmund en Bayern München in een hevige concurrentiestrijd om Ajacied Hakim Ziyech zijn verwikkeld. Beide topclubs uit Duitsland willen de 26-jarige Marokkaan overnemen van Ajax.

Volgens Sport spelen Dortmund en Bayern 'Ziyech-Poker'. Met de dag ontstaat er meer concurrentie voor de Marokkaan, aldus Sport. Bayern heeft naar verluidt bij Ajax geïnformeerd naar Ziyech, maar Dortmund schijnt zelfs al een bod te hebben gedaan. Het is niet duidelijk wie de beste papieren heeft. Het Spaanse Marca meldde eerder al dat Bayern het vizier op Ziyech gericht heeft.

Wedden

Meer odds

Ook wordt niet duidelijk wat Ziyech op moet gaan leveren. In de wandelgangen worden er bedragen van 35 tot 50 miljoen euro genoemd. Ziyech heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2021. Afgelopen zomer leek hij te vertrekken naar AS Roma, maar de Serie A-club liet ineens niets meer horen.

Er is niet alleen interesse uit Duitsland, maar ook uit Engeland en Spanje. Zelfs Real Madrid schijnt Ziyech in het vizier te hebben.