Ronaldo in de basis bij Juventus: 'Als er niets meer gebeurt zal hij gaan spelen'

Ronaldo in de basis bij Juventus: 'Als er niets meer gebeurt zal hij gaan spelen'

09-04-2019 19:32 Laatste update: 19:43
50

Cristiano Ronaldo staat woensdagavond namens Juventus aan de aftrap tegen Ajax. Dat heeft Juve-trainer Max Allegri gezegd voor de microfoon van Sky Sport Italia en op de persconferentie van dinsdagavond. De Portugees is waarschijnlijk fit genoeg om deel uit te maken van de eerste elf.

Ronaldo liep tijdens een interland tussen Portugal en Servië een blessure op en het was nog maar de vraag of de Portugese superster wel in actie kon komen voor zijn ploeg tegen Ajax. "Het gaat goed met hem", maakt Allegri bekend voor de camera van Sky Sport Italia en tijdens de persconferentie van dinsdagavond. "Als er niets meer gebeurt zal hij in de basis starten."

Ook vertelde Allegri hoe hij het gemis van Giorgio Chiellini centraal achterin denkt op te gaan vangen. "Daniele Rugani zal in het centrum staan in plaats van Chiellini. Dit wordt een goede uitdaging voor hem, een belangrijke test."

"We moeten niet denken dat we weer een nederlaag kunnen herstellen", haalt de oefenmeester van de Oude Dame de heenwedstrijd in de achtste finales tegen Atlético Madrid (2-0 voor de Spanjaarden) nog even aan. Het duel tussen Ajax en Juventus start woensdagavond om 21.00 uur.