Elia 'geen fan' van Messi: 'Het lijkt alsof hij er niet van geniet'

Elia 'geen fan' van Messi: 'Het lijkt alsof hij er niet van geniet'

10-04-2019 08:05
96

De Argentijnse paus Franciscus zei onlangs dat een vergelijking tussen Lionel Messi en God nét iets te ver gaat. Daar is Eljero Elia het volledig mee eens. De Nederlandse vleugelaanvaller blijkt sowieso niet de grootste fan van Messi te zijn. 

"Messi is niet God, wat een onzin. Hij is gewoon een voetballer met uitzonderlijke talenten. Niets meer en niets minder. Hij stijgt niet boven de mensheid uit; hij is gewoon een mens, net als jij en ik", vertelt Elia in gesprek met Nieuwe Revu. 

Wedden

Meer odds

"Als voetballiefhebber kijk ik graag naar hem, maar ik ben geen fan van Messi. Ik ben meer een fan van Cristiano Ronaldo. Het ziet er sierlijk uit wat Messi doet, maar ik hou meer van het atletische van Ronaldo. Die haalt het uiterste uit zijn carrière door keihard te werken, zijn lichaam te trainen, elke dag in de gym te zitten."

"Bij Messi lijkt het meer op een gave en het lijkt soms wel of hij er niet van geniet, hij lijkt het soms allemaal maar saai te vinden. En als Messi echt God zou zijn, laat hem dan lekker de wereld gaan verbeteren!"

Messi en Ronaldo komen woensdagavond allebei in actie in de Champions League. Messi neemt het met FC Barcelona op tegen Manchester United, Juve trapt om 21.00 uur af tegen Ajax.