'Hazard weigert nieuwe contractonderhandelingen en zet Chelsea voor het blok'

'Hazard weigert nieuwe contractonderhandelingen en zet Chelsea voor het blok'

Gepubliceerd: woensdag 10 april 2019 om 08:52wo 10-04-2019 om 08:52

Eden Hazard zal hoe dan ook geen nieuw contract tekenen bij Chelsea, ook als The Blues hem aan zijn verbintenis willen houden. Dat zegt The Daily Telegraph. De Belg wil per se een overstap naar Real Madrid bewerkstelligen en zet de Londenaren nu voor het blok.

De Belgische sterspeler van The Blues ligt na dit seizoen nog een jaar vast op Stamford Bridge, maar heeft volgens The Daily Telegraph al aangegeven dat hij zijn verbintenis zeker niet wil verlengen. Chelsea dreigt Hazard in Londen te houden, maar dan zou het zo kunnen zijn dat de vleugelaanvaller na volgend seizoen gratis de deur uitloopt.

Dat betekent volgens de Engelse krant positieverbetering voor Real Madrid. De Koninklijke aast al geruime tijd op Hazard en hoopt de Belg binnen afzienbare tijd vast te kunnen leggen, maar heeft nu dus ook een pressiemiddel tegen Chelsea.

Het lijkt er volgens The Telegraph op dat Chelsea door de halsstarrige houding van Hazard uiteindelijk genoegen zal moeten nemen met een lagere transfersom dan gehoopt. De Londenaren willen meer dan honderd miljoen euro ontvangen, maar die kans lijkt niet al te groot.

Poll

Moet Hazard naar Real Madrid gaan?

(3137 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws