Veltman aan de bak tegen Juventus: 'Een paar waarvan je zegt: die niet'

Veltman aan de bak tegen Juventus: 'Een paar waarvan je zegt: die niet'

10-04-2019 13:07
39

Joel Veltman acht Ajax niet kansloos in het Champions League-duel met Juventus. De rechtsback, die lang uit de roulatie was vanwege een knieblessure, is naar alle waarschijnlijkheid woensdagavond de vervanger van de geschorste Noussair Mazraoui.

"Het gaat tussen mij en Rasmus voor de rechtsachterpositie", stelt Veltman in gesprek met FOX Sports. "Aan ons om te laten zien wie mag spelen. Normaal gesproken ga je ervan uit dat Nous (Mazraoui) speelt, dus je moet er zeker rekening mee houden dat je kan spelen."

Wedden

Meer odds

De 27-jarige Veltman had Juventus liever niet geloot in de kwartfinale van de Champions League. "Er zijn altijd een paar teams waarvan je zegt: die niet. Daar was Juve er één van. Stugge ploeg, goede spelers. Goed team. Staat altijd heel compact met een aanvallende impuls."

Vanwege de goede prestaties van dit seizoen is Ajax volgens Veltman niet kansloos. "Tegen Real Madrid dacht ook iedereen dat we geen kans hadden. Zo moet je het ook benaderen. Niks is onmogelijk. Tuurlijk weet je dat Juve de favoriet is, voor het winnen van de Champions League en tegen ons. Ik hoop op een mooie avond in de Johan Cruijff Arena."

Woensdagavond om 21.00 uur trapt Ajax af tegen Juventus. In ons liveblog zijn alle ontwikkelingen rondom de wedstrijd op de voet te volgen.