Feyenoord-huurling wil blijven en mikt op landstitel: 'Zou het prachtig vinden'

Feyenoord-huurling wil blijven en mikt op landstitel: 'Zou het prachtig vinden'

10-04-2019 17:12 Laatste update: 17:23
34

Cuco Martina hoopt ook volgend seizoen in De Kuip te spelen. Feyenoord huurt de verdediger sinds de winterstop van Everton en dat bevalt hem goed.

Martina is van kinds af aan fan van Feyenoord en wil het liefst blijven. Hij beschikt echter over een doorlopend contract bij Everton. "De resultaten vallen nu tegen en dat is frustrerend", zegt Martina tegen Voetbal International. "Maar ik geloof serieus in betere tijden voor Feyenoord. Deze club kan en hoort volgend seizoen weer voor het kampioenschap te spelen. En ik zou het prachtig vinden daar deel van uit te maken."

Het is niet bekend wat Feyenoord van plan is met Martina. In een eerder stadium zei Martin van Geel dat hij een langer verblijf van de 29-jarige huurling 'in zijn achterhoofd' heeft, maar de technisch directeur vertrekt aan het einde van seizoen uit De Kuip. Martina probeert elke dag dat hij bij Feyenoord speelt te genieten. "Ik denk nog geregeld: Wow, ik ben ploeggenoot van Robin van Persie. Geweldig, man!"

Martina heeft de laatste weken een basisplaats in het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst. De teller staat op negen wedstrijden in de Eredivisie.