AS: Real Madrid doet Bale weg, maar laat Welshman zelf nieuwe club kiezen

AS: Real Madrid doet Bale weg, maar laat Welshman zelf nieuwe club kiezen

Gepubliceerd: donderdag 11 april 2019 om 08:47do 11-04-2019 om 08:47

De kans dat Gareth Bale na dit seizoen vertrekt bij Real Madrid is levensgroot. Spaanse media speculeren al maanden over een transfer van de Welshman, maar de krant AS gaat een stapje verder en stelt dat Bale zelf zijn nieuwe club uit mag kiezen.

Naar verluidt heeft Real aan de zaakwaarnemers van Bale verteld dat hij moet vertrekken, maar als blijk van dank zelf zijn nieuwe club mag kiezen. Zinedine Zidane houdt voor volgend seizoen geen rekening met de linkspoot. De Fransman is druk bezig met het renoveren van zijn selectie, waar ook transfer van Bale bij hoort.

Bale wordt begeleid door Jonathan Barnett en Luis Alonso, die inmiddels op de hoogte zijn van de transferplannen van Real. Omdat Bale zich altijd professioneel heeft opgesteld is De Koninklijke bereid om hem zelf te laten beslissen waar hij heen wil, mits de geïnteresseerde club bereid is om enigszins aan de voorwaarden van Real te voldoen. 

Manchester United en Bayern München zijn volgens AS twee clubs die geïnteresseerd zijn in Bale. Ook in München is men druk bezig met een renovatie. De salariseisen zouden een struikelblok kunnen vormen, want Bale vraagt volgens AS een jaarsalaris van ongeveer negentien miljoen euro.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws