Mazraoui 'zag De Jong juichend weglopen': 'Dan zakt de moed wel in je schoenen'

Mazraoui 'zag De Jong juichend weglopen': 'Dan zakt de moed wel in je schoenen'

Gepubliceerd: vrijdag 12 april 2019 om 21:30vr 12-04-2019 om 21:30

Laatste update: vrijdag 12 april 2019 om 21:45vr 12-04-2019 om 21:45

Noussair Mazraoui beleefde de Champions League-thriller tussen Ajax en Juventus vanaf de tribune. De rechtsback had tegen Real Madrid een gele kaart gepakt en was geschorst voor de krachtmeting met La Vecchia Signora.

Mazraoui waande zichzelf een 'kleine hooligan', vertelt hij aan Ajax TV. "Ik voelde meer spanning dan wanneer ik op het veld sta", lacht de Marokkaans international. "Bij elke kans sprong ik in de lucht. Ik vond dat de boys het in de eerste helft goed deden. Die 0-1 vlak voor rust was pijnlijk, maar toen kwam David Neres met zijn rechterpoot: geweldig!"

Ook in de Eredivisie is Mazraoui enige tijd veroordeeld tot een plek op de tribune, na zijn geruchtmakende rode kaart tegen PSV. "Natuurlijk was het gevaarlijk spel, mijn voet was te hoog en de bal was ergens anders", toont hij zich berouwvol. "Na de rode kaart loop je naar beneden en hoor je meteen gejuich. Je ziet op de tv Luuk de Jong juichend weglopen. Dan zakt de moed je wel even in de schoenen." Ajax kon de topper uiteindelijk toch naar zich toetrekken, mede dankzij de uitblinkende Neres. "Ik heb hem heel erg bedankt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws