Kastaneer en Slagveer maken ruzie: Hij is niet de moeite waard

Kastaneer en Slagveer maken ruzie: "Hij is niet de moeite waard"

Gepubliceerd: zaterdag 13 april 2019 om 09:11za 13-04-2019 om 09:11

NAC Breda liep vrijdagavond een punt in op de collega-degradatiekandidaten, maar schiet daar weinig mee op. Gervane Kasteneer blijft echter strijdbaar.

"Het wordt moeilijker, maar je moet door blijven gaan en geloof blijven houden. We zijn er elke dag mee bezig", zegt Kasteneer na de 1-1 tegen FC Emmen tegen VTBL. "Als we naar onszelf kijken en de we punten kunnen pakken..Het gebeurt nu niet, maar in vier wedstrijden kan er nog alles gebeuren. Er zijn veel rare dingen gebeurd in de voetballerij, dus waarom nu niet?"

Kasteneer kreeg het tijdens het duel met Emmen aan de stok met aanvaller Luciano Slagveer. Na afloop stonden beide spelers naast elkaar interviews te geven. Kasteneer weigert Slagveer echter aandacht te geven. "Hij is niet de moeite waard. Ik vind het wel leuk. Het was gewoon fysiek. Hij heeft niet de minste uitgekozen. Als hij het fysiek wilt halen bij mij, moet hij het maar proberen."

Wat als NAC degradeert? "Daar wil ik nog niet aan denken. Ik wil me nu focussen op de vier wedstrijden die we nog hebben. Misschien is er aan het einde van het seizoen een groot feest. Wie weet", zegt Kastaneer.

Poll

Gaat NAC degraderen?

(1096 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws