'Ik vind mezelf beter dan de rest, dus ik hoor gewoon basisspeler te zijn bij VVV'

'Ik vind mezelf beter dan de rest, dus ik hoor gewoon basisspeler te zijn bij VVV'

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 08:40zo 14-04-2019 om 08:40

Ralf Seuntjens kan niet begrijpen waarom hij niet in de basis stond bij VVV. De middenvelder annex aanvaller van de Limburgers begon in de streekderby tegen Fortuna Sittard (1-1) op de reservebank en viel in de tweede helft in.

Met Seuntjens in de ploeg knokten de Venlonaren zich via een goal van Jay-Roy Grot toch nog naar een punt in Sittard. "De concurrentie is misschien groot, maar ik vind mezelf beter dus ik vind dat ik hoor te spelen", zegt een overtuigde Seuntjens tegenover FOX Sports. "Zeker op een aanvallende positie. Het is niet helemaal goed tussen mij en de trainer."

"De laatste wedstrijden word ik op andere posities gebruikt en daar ben ik een beetje slachtoffer van geworden", gaat The Seun of God verder. "Daar baal ik van, het is mijn werk. Als jouw collega Maurice dit allemaal over mag nemen word jij daar ook niet vrolijk van."

Het aflopende contract van Seuntjens wordt niet verlengd. Dat betekent dat hij zich in de laatste paar wedstrijden van het seizoen in de kijker moet spelen. "Ik heb nu al zo veel wedstrijden gespeeld dat iedereen wel moet weten wat ik kan, vind ik."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws