Blind reageert op Van Bommel: 'Dan moet hij er nu nog iets meer gaan maken'

Blind reageert op Van Bommel: 'Dan moet hij er nu nog iets meer gaan maken'

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 09:54zo 14-04-2019 om 09:54

Daley Blind kan weinig met de uitspraken van Mark van Bommel. De PSV-trainer zegt dat het verschil in doelsaldo tussen Ajax en de Eindhovenaren best in te lopen is, maar daar moet Blind na afloop van Ajax-Excelsior (6-2) om lachen.

Na de overwinning op de Kralingers heeft Ajax een voorsprong van drie punten en dertien doelpunten op de Eindhovenaren, die wel nog een wedstrijd tegoed hebben. "Van Bommel zei dat hij een keer met 11-0 van San Marino gewonnen had?", zegt Blind met een glimlach na afloop voor de camera van Voetbal International. "Nou, dan moet hij er nu nog iets meer maken."

"Ach ja, alles kan", gaat de verdediger van de Amsterdammers verder. "Dat heeft het voetbal wel bewezen. Wij winnen met 8-0 van De Graafschap, dus je weet dat zulke uitslagen voor kunnen komen. Het gebeurt niet wekelijks, laten we het daar maar op houden."

Ajax probeerde tegen Excelsior zelf ook om aan het doelsaldo te werken, zegt Blind. "Dat zit vanaf het begin wel in je hoofd, want zo is de stand van de competitie nou eenmaal. Als je dan de 3-1 maakt probeer je de bal snel te pakken en door te gaan. Je ziet dat het team gretig is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws