De Graafschap-huurling 'hartstikke' gelukkig: 'Geen idee waar het heengaat'

De Graafschap-huurling 'hartstikke' gelukkig: 'Geen idee waar het heengaat'

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 16:34zo 14-04-2019 om 16:34

Laatste update: zondag 14 april 2019 om 16:59zo 14-04-2019 om 16:59

Charlison Benschop weet nog niet hoe zijn toekomst eruitziet. Dat laat de spits van De Graafschap weten aan VoetbalPrimeur. Benschop speelt sinds de winter op huurbasis in Doetinchem.

Bennett van Fessem
EINDHOVEN

"Ik heb het hartstikke naar mijn zin", vertelt Benschop, die wordt gehuurd van het Duitse Ingolstadt, aan deze website. "Het is lekker om in Nederland te voetballen. Ik ben goed ontvangen door de jongens en de club. Sinds de eerste dag voel ik me hartstikke goed."

De plannen van Ingolstadt zijn voor Benschop nog een groot vraagteken. "Ik heb nog geen idee. Er moeten nog zoveel dingen gebeuren, ik kan er niet veel over zeggen. Ik concentreer me nu op De Graafschap en dan zien we aan het einde van het seizoen wel waar het heengaat."

Met De Graafschap is Benschop verwikkeld in een felle degradatiestrijd. Een bonuspunt tegen PSV was daarom lekker geweest. "Ik had echt het gevoel dat er wat te halen viel", zegt hij de 2-1 nederlaag in Eindhoven. "Er is maar één manier om in de Eredivisie te blijven, en dat is met strijd."

Check hieronder het hele interview van VoetbalPrimeur met Benschop!

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws