Tadic over mogelijk Ajax-vertrek: Dan wil je ook niet zomaar wat roepen

Tadic over mogelijk Ajax-vertrek: "Dan wil je ook niet zomaar wat roepen"

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 19:52zo 14-04-2019 om 19:52

Laatste update: zondag 14 april 2019 om 20:34zo 14-04-2019 om 20:34

Dusan Tadic heeft geen concrete plannen voor een vertrek bij Ajax, maar kan niet zeggen dat hij volgend seizoen ook sowieso in Amsterdam speelt. Dat laat hij weten aan de NOS.

"Het is een grote eer en een groot plezier om voor deze grote club te spelen", zegt Tadic. "Maar in de voetballerij kun je het nooit met zekerheid zeggen. Dus als dat geval is, wil je ook niet zomaar wat roepen. Voetbal is onvoorspelbaar. Ik heb het hier naar m'n zin, daar gaat het om. Je kunt het nooit weten. Ik weet het niet, echt niet."

Lees ook: 'Ik zal proberen de jongens te overtuigen bij Ajax te blijven, ik blijf sowieso'

Tadic is dit seizoen topscorer van Ajax. In de Eredivisie staat hij op 22 doelpunten, terwijl hij in negen Champions League-wedstrijd al zes keer scoorde. "Het hele team speelt goed en dat is het belangrijkst. We dragen allemaal ons steentje bij. Zonder team bereik je niets. We vormen een heel goed team. Dat is de verdienste van ons allemaal. We zitten in de ideale positie om titels te pakken en hopelijk slagen we daarin."

De Servische aanvaller zou zichzelf wel typeren als een leider. "Vanwege mijn leeftijd, ervaring... Maar goed, we hebben meer leiders. Het is normaal dat ik iets op andere spelers over kan brengen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws