Van der Vaart: 'Het is genoeg, dat is wel een voordeel voor Ajax'

Van der Vaart: 'Het is genoeg, dat is wel een voordeel voor Ajax'

Gepubliceerd: maandag 15 april 2019 om 16:27ma 15-04-2019 om 16:27

Laatste update: maandag 15 april 2019 om 16:30ma 15-04-2019 om 16:30

Dat grote ploegen dit seizoen in de Champions League steeds matig voor de dag komen tegen Ajax, is juist de verdienste van de Nederlandse topclub. Dat vindt Edgar Davids. De voormalig sterspeler van Ajax en Juventus kijkt nieuwsgierig uit naar de return in de kwartfinale van het toernooi. 

Davids vindt Ajax dit seizoen 'heel goed' in Europa, vertelde hij zondagavond bij Studio Voetbal. "Bayern speelde slecht, Real was slecht en Juventus speelde slecht - maar het is nu toch wel de kracht van Ajax dat ze slecht speelden. Dat doe je toch op het hoogste niveau, dus ik denk dat Ajax best goed is."

Na de 1-1 in de Johan Cruijff Arena wacht dinsdagavond de return in Turijn. De huidige tussenstand biedt perspectief voor Ajax, denkt Rafael van der Vaart. "Uit bij Atlético verloor Juventus met 2-0 en thuis konden ze maar één ding: gas erop en we zien het wel. Toen speelden ze fantastisch. Nu werd het 1-1. Dan krijg je toch: wat moeten we doen? Het is eigenlijk al genoeg. Dat is wel een voordeel voor Ajax."

Lees ook: Alles of niets in Italië: waarom Ajax het wel óf niet gaat redden tegen Juventus

Poll

Haalt Ajax de halve finale?

(31100 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws