Update: PEC-vertrek bevestigd: 'Op zoek naar avontuur in het buitenland'

Update: PEC-vertrek bevestigd: 'Op zoek naar avontuur in het buitenland'

Gepubliceerd: dinsdag 16 april 2019 om 16:42di 16-04-2019 om 16:42

PEC Zwolle moet op zoek naar twee nieuwe keepers. Mickey van der Hart heeft de club laten weten dat hij zijn aflopende contract niét verlengt. Dat meldt De Telegraaf dinsdagmiddag. 

PEC deed een poging om Van der Hart langer te binden. De voormalig doelman van Ajax heeft een aanbod van de eredivisionist naast zich neergelegd, weet De Telegraaf. Dat betekent dat de sluitpost in de zomer transfervrij uit Zwolle vertrekt. 

Het aanstaande afscheid van Van der Hart (24) betekent dat PEC nu op zoek moet naar twee nieuwe doelmannen. Eerder werd namelijk al bekend dat Diederik Boer na afloop van dit seizoen zijn profcarrière beëindigt. 

Van der Hart werd in het seizoen 2014/15 door Ajax verhuurd aan Go Ahead Eagles. In augustus maakte de sluitpost de overstap naar Zwolle. Dit seizoen stond hij 27 keer in de basis. 

Update 16.42: Van der Hart vertrekt inderdaad uit Zwolle. Dat bevestigt technisch directeur Gerard Nijkamp aan RTV Oost"Mickey gaat op zoek naar een avontuur in het buitenland. Dat hebben we te respecteren en we gaan dus op zoek naar een opvolger."

Met Mike Hauptmeijer beschikt PEC nog over een derde doelman. Hij wordt momenteel verhuurd aan Achilles '29. Wat de plannen van PEC met Hauptmeijer zijn, is volgens RTV Oost nog onduidelijk. Huurling Dean Bouzanis vertrekt. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws