Van Basten: 'Juventus gaat met 2-1 winnen en Cristiano Ronaldo scoort weer'

Van Basten: 'Juventus gaat met 2-1 winnen en Cristiano Ronaldo scoort weer'

16-04-2019 13:10 Laatste update: 15:35
110

Juventus wint dinsdagavond met 2-1 van Ajax. Dat is de voorspelling van Marco van Basten. Hij denkt dat de kampioen van Italië nét iets te sterk is voor de Amsterdammers. 

"Juventus gaat met 2-1 winnen en Cristiano Ronaldo scoort opnieuw", voorspelt Van Basten, in gesprek met Corriere di Torino. "Ajax heeft een goed elftal, ik geniet van de manier waarop ze spelen. Aan de bal zijn ze erg goed."

Wedden

Meer odds

Van Basten maakte in de jaren tachtig en negentig furore in de Italië. Bij AC Milan groeide de voormalig Wereldvoetballer van het Jaar uit tot een legende. De Serie A heeft aan status ingeleverd, vindt San Marco. "Er zit te veel verschil tussen Juventus en de rest. Een competitie die zo voorspelbaar is en elk seizoen hetzelfde eindigt, is niet leuk. Andere teams moeten iets gaan verzinnen."

Juventus en Ajax beginnen dinsdagavond om 21.00 uur aan de return in de kwartfinale van de Champions League. Het heenduel eindigde in een remise: 1-1. In ons liveblog kun je alle ontwikkelingen in Turijn op de voet volgen.