Van der Vaart in zevende hemel: Ik stond op en ik kon het niet geloven

Van der Vaart in zevende hemel: "Ik stond op en ik kon het niet geloven"

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 14:27wo 17-04-2019 om 14:27

Rafael van der Vaart kan de Champions League-stunt van Ajax in Turijn amper bevatten. Dat liet de voormalig Ajacied woensdagochtend bij Radio 538 blijken. 

"Of ik gisteren voetbal heb gekeken? Nee, is er nog iets gebeurd? Haha. Pff, het is toch fantastisch", aldus een uitgelaten Van der Vaart. "Ik stond op en ik kon het niet geloven. En ook de manier waarop, hè? Het zijn allemaal clichés, maar het is genieten, dikverdiend, tegen de grootste ploegen van de wereld. Ongelooflijk."

Pikant voor Van der Vaart: zijn oude club Tottenham Hotspur kan Ajax treffen in de halve finales. Er moet woensdagavond worden afgerekend met Manchester City. Het heenduel eindigde in een 1-0 zege voor Spurs.

Lees ook: Nieuwe carrière voor Van der Vaart: 'The Finisher' deelnemer aan BDO-dartstoernooi

"Ajax-Tottenham, dat zou voor mij fantastisch zijn. 1-0 gewonnen, maar ze spelen tegen zo'n sterke ploeg. Dat wordt een moeilijke klus. Ajax-Tottenham in de halve finale: dan maakt Ajax gewoon weer kans, hoor."

"Als je al die jonge knapen van Ajax ziet lopen, zo veel kwaliteit aan de bal en zonder bal... En dan zie je die slagers van Juventus, ze verdienen vijf keer zo veel maar kunnen de bal geen vijf keer naar elkaar toe spelen. Echt genoten. Ajax onderschat? Jij misschien, ik niet, haha."

Poll

Haalt Ajax de finale?

(3716 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws