'Pechvogel' Sinkgraven voor de leeuwen gegooid bij Ajax: Krijgt van mij een 8

'Pechvogel' Sinkgraven voor de leeuwen gegooid bij Ajax: "Krijgt van mij een 8"

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 15:35wo 17-04-2019 om 15:35

Laatste update: woensdag 17 april 2019 om 16:06wo 17-04-2019 om 16:06

Harry Sinkgraven heeft dinsdag genoten van het optreden van zijn zoon Daley in Turijn. Na het uitvallen van Noussair Mazraoui (enkelblessure) moest bankzitter Sinkgraven al vroeg aan de bak tijdens Juventus-Ajax (1-2). 

Zijn zoon deed het uitstekend, zegt Sinkgraven sr., voormalig trainer van onder meer FC Emmen, in gesprek met RTV Drenthe. "Het was een fantastische avond. Het was hartstikke mooi dat hij inviel. Als je kijkt naar alle pech die hij gehad heeft en alle tijd die hij in zichzelf heeft geïnvesteerd, dan is het fantastisch dat hij op zo'n podium weer kan acteren."

Sinkgraven doelt op het blessureleed waarmee zijn zoon te kampen heeft gehad. De linksback was lang uit de roulatie. Des te imponerend was het koele optreden tegen Juve, vindt zijn vader. "Hij krijgt van mij een acht. De laatste maanden heeft hij niet veel gespeeld. Daley werd gisteren snel voor de leeuwen gegooid en ik vind dat hij dat heel goed gedaan heeft."

Pa Sinkgraven zat thuis voor de buis te kijken. Hij heeft inmiddels via WhatsApp contact gehad. "Het was een dik feest, maar toch was hij ook kritisch op zichzelf. Hij vond dat hij stroef begon, maar zich goed herstelde in de tweede helft. En natuurlijk is hij super tevreden met de overwinning."

Lees ook: Spelersrapport: Ajax scoort één 9,5 en één 9 op historische avond in Turijn 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Sinkgraven goed genoeg voor de Ajax-basis?

(1852 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws