Blind: 'Werd gezegd toen we Real klopten, maar dat kun je over Juve niet zeggen'

Blind: 'Werd gezegd toen we Real klopten, maar dat kun je over Juve niet zeggen'

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 06:51do 18-04-2019 om 06:51

Daley Blind wil na de zeges in de Champions League op Real Madrid en Juventus nog veel meer bereiken. De linksbenige verdediger van Ajax is blij dat hij de Amsterdammers met zijn ervaring kan bijstaan en droomt alweer van een nieuwe stunt.

Ajax speelt in de halve finales van de Champions League tegen Tottenham Hotspur. De Amsterdammers kunnen voor het eerst sinds 1996 in de finale van het miljardenbal komen. "Waar dit eindigt?", vraagt Blind zich af in het Algemeen Dagblad. "Hopelijk met een nog grotere stunt."

"Over Real werd nog gezegd dat die ploeg niet in goede doen was", gaat de verdediger verder. "Dat kun je over Juventus niet zeggen. De manier waaróp we het doen, dat is genieten in het veld. Zo mooi om deel uit te maken van het team."

Ajax startte de succesvolle campagne al in juli met de wedstrijden in de tweede voorronde tegen Sturm Graz. "Toen was álles er op gericht om überhaupt de groepsfase te halen. Heel maf als je kijkt waar we nu staan. De ontwikkeling is enorm geweest. Het team is naar elkaar gegroeid. We zijn tot zóveel in staat."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws