'Het geloof dat we iedereen kunnen verslaan in Europa, ook een Engelse ploeg'

'Het geloof dat we iedereen kunnen verslaan in Europa, ook een Engelse ploeg'

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 11:11do 18-04-2019 om 11:11

Dusan Tadic gelooft na de Ajax-stunt in Turijn dat de Amsterdammers in Europees verband van iedereen kunnen winnen. De Serviër, die tegen Juventus in de spits stond, weet dat Ajax ook tegen Tottenham Hotspur gewoon van zijn eigen kracht uit moet gaan.

Woensdagavond werd na een krankzinnig slot in Manchester bekend dat Tottenham de tegenstander van Ajax zal zijn in de halve finale van de Champions League. "Wie de tegenstander ook is, Ajax gaat altijd uit van eigen kracht", tekent De Telegraaf op uit de mond van Tadic. "Zo kunnen wij ook tegen een Engelse ploeg het verschil maken."

Tadic weet waarover hij praat. De Serviër speelde met Southampton diverse keren tegen Tottenham en weet wat er gevraagd wordt. "De Engelsen zullen dominant willen zijn en durven te pressen. Details zullen dan beslissend zijn, want in deze fase heb je geen zwakke ploegen meer in het toernooi. Met onze geweldige Europese reeks bestaat het geloof dat we iedereen kunnen verslaan in Europa. Dat gevoel moeten we vasthouden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws