Gepikeerde Wormuth: 'Stop er mee, of ga weg, je hebt het recht niet'

Gepikeerde Wormuth: 'Stop er mee, of ga weg, je hebt het recht niet'

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 13:13do 18-04-2019 om 13:13

Laatste update: donderdag 18 april 2019 om 13:22do 18-04-2019 om 13:22

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth ergert zich aan supporters die Jesper Drost negatief bejegenen. De middenvelder van Heracles moest het onlangs ontgelden bij de eigen achterban. Wormuth snapt er niets van. "Als ze niet willen stoppen: ga dan weg, dat is niet des Heracles Almelo"

"Fans floten hem de laatste thuiswedstrijd uit, dat is zo niet eerlijk", zegt Wormuth in gesprek met TC/Tubantia"Jesper is slim, werkt hard, is een van de spelers die de meeste kilometers aflegt in een wedstrijd en scoorde vorige week tegen Feyenoord. Hij heeft dit seizoen twee keer rood gekregen, maar dat was pech. Hij is een goede speler, van een goede leeftijd, die Heracles al helpt en nog verder gaat helpen."

Dat fans een andere mening zijn toegedaan, vindt de Duitse coach prima. "Maar dan ga je niet fluiten. Ik roep mensen om die fluiters heen te zeggen dat ze er mee moeten stoppen. Als ze niet willen stoppen: ga dan weg, dat is niet des Heracles, je hebt het recht niet. Je maakt het team er niet beter van, je helpt er niemand mee. En draai het eens om: hoe zou je jezelf voelen als het je overkomt?"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws