Swart gewezen op kampioensduel bij De Graafschap: 'Je kent me, hè?'

Swart gewezen op kampioensduel bij De Graafschap: 'Je kent me, hè?'

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 07:22vr 19-04-2019 om 07:22

Laatste update: vrijdag 19 april 2019 om 09:27vr 19-04-2019 om 09:27

Dat Ajax door het aanpassen van het Eredivisie-schema nu op 15 mei bij De Graafschap kampioen kan worden, roept herinneringen op bij Sjaak Swart. Mister Ajax zag hoe de Amsterdammers in 2016 de landstitel verspeelden in Doetinchem.

"We moeten die Superboeren nu maar een pakkie geven", reageert Swart in De Telegraaf. De voormalig aanvaller stelde destijds in Alles op Swart dat hij hoopte dat De Graafschap zou degraderen. "Je kent me, hè? Soms ben ik een beetje emotioneel, want ik vind De Graafschap echt een leuke club."

Volgens Swart kwam hij altijd graag in Doetinchem. "En wat bijna niemand weet: bij De Vijverberg woonde een heel lieve dame. Het is bij De Graafschap vaak lastig parkeren, maar ik mocht mijn auto altijd bij haar op de oprit zetten."

Het zou niet de eerste keer na het veelbesproken duel zijn dat Swart terugkeert naar de plek des onheils. "Ik heb er op uitnodiging een lezing gegeven en een geweldige avond gehad. En als ik 15 mei kan gá ik ook." Dat is echter de vraag. "Samen met Dick Schoenaker, Theo van Duivenbode, Simon Tahamata en Edo Ophof organiseer ik de Golfdag van Lucky Ajax. Wat denk je? Verplaatst naar 15 mei…"

Poll

Wie wordt kampioen: Ajax of PSV?

(14446 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws