Middenvelder per direct weg bij FC Twente: Een veelzijdige speler

Middenvelder per direct weg bij FC Twente: "Een veelzijdige speler"

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 10:09vr 19-04-2019 om 10:09

Michael Maria is per direct vertrokken bij FC Twente. De middenvelder vertrekt naar Amerika en heeft een contract getekend bij Charlotte Independence, een club op het tweede niveau.

Het avontuur van Maria bij Twente werd nooit succesvol. Vorig seizoen kwam de linkspoot slechts zes keer in actie en ook dit seizoen moest hij het doen met een reserverol. De teller stond op 265 minuten in de Keuken Kampioen Divisie. Maria wacht het kampioensfeest van Twente niet af en kiest eieren voor z'n geld.

"Ik kijk er naar uit om met de jongens te werken en successen te boeken", zegt Maria op de clubsite van Charlotte Independence. "Ik wil het team helpen om sterker te worden. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal."

"Michael heeft in de Bundesliga.2 (bij VfL Bochum, red.) op hoog niveau gespeeld en heeft bij Twente laten zien dat het een veelzijdige speler is", zegt hoofdtrainer Jim McGuinness. "Het is een centrale middenvelder of defensieve middenvelder. Dat is zijn sterkste positie, maar hij is heel flexibel. Hij ziet dingen vroeg en geeft goede passes."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws