'Ik wil bij De Graafschap blijven, maar dan moeten de clubs er wel uitkomen'

'Ik wil bij De Graafschap blijven, maar dan moeten de clubs er wel uitkomen'

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 17:56vr 19-04-2019 om 17:56

Nigel Bertrams hoopt op een langer verblijf bij De Graafschap, dat dan wel om tafel moet met zijn Deense Club Nordsjaelland. De 26-jarige doelman heeft de concurrentiestrijd met Hidde Jurjus inmiddels in zijn voordeel beslecht.

"Ik voel me thuis bij De Graafschap. Ze hebben fantastische fans en het stadion zit altijd vol", zegt Bertrams tegen Omroep Gelderland. "Ook morgen tegen VVV gaan er weer 550 fans mee en dinsdag tegen Emmen is het al uitverkocht. Ik heb al aangegeven dat ik graag hier zou willen blijven en ze willen mij ook wel houden, maar moeten er dan wel uitkomen met Nordsjaelland, waar ik nog een contract heb voor twee jaar."

Bertrams heeft een aparte hobby. "Ja, ik ben soms ook model. Het wordt een beetje overdreven. Dat is leuk voor erbij. Met kleding voor Instagram of websites", aldus het jeugdproduct van PSV. "Maar mijn focus is nu echt honderd procent op het voetbal. Wij willen in de Eredivisie blijven en dat gaat ons ook lukken, met of zonder play-offs. Er is veel te doen over die laatste wedstrijd tegen Ajax, maar het gaat voor ons nu eerst over die andere drie wedstrijden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws