Gerucht uit Argentinië: Ajax kondigt bod op 23-jarige Pavon aan

Gerucht uit Argentinië: Ajax kondigt bod op 23-jarige Pavon aan

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 21:34vr 19-04-2019 om 21:34

Laatste update: vrijdag 19 april 2019 om 21:52vr 19-04-2019 om 21:52

Een gerucht uit Argentinië: Ajax gaat een bod uitbrengen op Cristian Pavon. Club en speler worden al langere tijd met elkaar in verband gebracht, maar volgens TNT Sports gaat Ajax daadwerkelijk bieden.

De 23-jarige Pavon wordt al ruim twee jaar in verband gebracht met Ajax. Telegraaf-journalist Mike Verweij liet onlangs in een podcast van zijn krant weten dat Ajax-hoofdscout Henk Veldmate gesproken heeft met het management van de Argentijn. "Vorige week is er gesproken, Henk Veldmate heeft met het management van Pavon gezeten. Hij heeft in Zuid-Amerika een gesprek met die jongen gehad", zei Verweij.

"Maar van wat ik begreep is die jongen nog niet de eerste keuze voor Ajax. Ik denk dat het nog de aftastende fase is in die gesprekken, alle mogelijkheden worden nu in kaart gebracht. Maar hij is zeker een serieuze optie. Het is een geweldige speler die op weg naar het WK van 2018 een prijskaartje van veertig miljoen om zijn nek had hangen." Volgens media uit Argentinië heeft Pavon een vaste afkoopsom van vijftig miljoen euro in zijn contract staan.

Volgens TNT Sports heeft Ajax aan Boca Juniors-directeur Nicolás Burdisso laten weten dat er na de Copa America geboden gaat worden op Pavon. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws