De Telegraaf: Ajax-hoofdscout voerde al gesprekken met management Pavon

De Telegraaf: Ajax-hoofdscout voerde al gesprekken met management Pavon

Gepubliceerd: dinsdag 9 april 2019 om 20:28di 09-04-2019 om 20:28

Laatste update: dinsdag 9 april 2019 om 20:30di 09-04-2019 om 20:30

Henk Veldmate, de hoofd scouting van Ajax, heeft vorige week een onderhoud gehad met het management van Cristian Pavon. Dat maakt De Telegraaf-journalist Mike Verweij bekend. De Argentijnse vleugelaanvaller staat al een tijdje op de radar in de Johan Cruijff Arena.

Pavon werd in januari al gelinkt aan Ajax. De interesse van de Amsterdammers in de Argentijn is niet afgenomen, zo meldt Verweij in de Voetbalpodcast van De Telegraaf. "Vorige week is er gesproken, Henk Veldmate heeft met het management van Pavon gezeten. Hij heeft in Zuid-Amerika een gesprek met die jongen gehad."

"Maar van wat ik begreep is die jongen nog niet de eerste keuze voor Ajax", gaat Verweij verder. "Ik denk dat het nog de aftastende fase is in die gesprekken, alle mogelijkheden worden nu in kaart gebracht. Maar hij is zeker een serieuze optie. Het is een geweldige speler die op weg naar het WK van 2018 een prijskaartje van veertig miljoen om zijn nek had hangen."

Ook had Verweij nieuws over Martin Ödegaard, die al geruime tijd in verband wordt gebracht met een overstap naar Ajax. "Hij heeft bij de Ajax-scouting het stempel dat hij te slap is. Een type Johnsen, die het bij Ajax ook niet maakte. Misschien dat Overmars na het gelijkspel van Vitesse tegen PSV genegen is om hem te halen, maar ik denk niet dat hij naar Amsterdam komt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws