Van Hanegem adviseert Stam: 'Als ik trainer was, zou Bijlow onder de lat beginnen'

Van Hanegem adviseert Stam: 'Als ik trainer was, zou Bijlow onder de lat beginnen'

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 07:06za 20-04-2019 om 07:06

Kenneth Vermeer lijkt deze maand weer zijn topvorm te benaderen bij Feyenoord. De nieuwe trainer Jaap Stam wacht in Rotterdam-Zuid dan ook een lastige keuze tussen de vijfvoudig Oranje-international en jeugdproduct Justin Bijlow.

"Als ik na de zomer de trainer van Feyenoord zou zijn, zou Justin Bijlow weer onder de lat beginnen", geeft clubicoon Willem van Hanegem zijn mening in het Algemeen Dagblad. "Een talent met een mooie loopbaan nog voor zich. Als je die gozer de tijd geeft om zich te ontwikkelen, zal hij ver komen."

Ook Giovanni van Bronckhorst koos begin dit seizoen voor Bijlow en zette de 33-jarige sluitpost op de bank. "Dat er misschien minder is uitgekomen dan destijds werd voorspeld, heeft ook te maken met blessureleed", zegt hij. "Maar Kenneth is en blijft een fantastische keeper. Kijk hoe hij deze maand keepte tegen VVV. Of zaterdagavond tegen Heracles thuis. Als hij er moet staan, kun je op hem rekenen als trainer."

Vermeer vertelde al dat hij niet weet wat de plannen van Feyenoord met hem zijn. Hij ligt tot medio 2020 vast in De Kuip. "Ik heb nog niets gehoord van de clubleiding. Het enige wat ik kan doen, is presteren. We zien wel. Ik heb een karakter dat ik mij niet snel erg druk maak. Ik heb in mijn loopbaan wel het één en ander meegemaakt. Mij krijg je niet zo snel gek."

Poll

Moeten Feyenoord en Vermeer uit elkaar gaan?

(2340 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws